Търся оригиналната навигация за 156 - http://img15.prodavalnik.com/images_..._8_800x600.jpg . Ето тази. Някой може ли да ми каже от къде мога да я взема и ориентировъчни пари?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оригинална Навигация за 156
Collapse
X
-
Колега и аз търсих, но когато намерих се оказа, че навигация за БГ няма ( няма карта за този тип ) и тази, която бях намерил беше доста занемарена така, че не я взех искаха ми 40- 50 лева, а то и едно оригинално ЦД толкова струва !
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
-
На мен не ми е за навигацията. В България, който ползва навигация за мен е някакъв... Странен тип. Трябва ми заради това, че е оригинална и не грози вида на колата. Тя ми дойде с такава, но с прецакан лентов кабел. Смених я с един пайнер, но се замислям дали няма да е по добре да сложа оригиналното. Сега не ползвам копчетата на волана дори. Единствения плюс е, че има флашка и Mp3, което тази навигация няма. Не ползвам, чейнджъра също.. Какъв съвет ще дадете.Алфа Ромео 156 1.9 140кс 2003г
Comment
-
Първоначално публикувано от kiril156 Покажи съобщениеНа мен не ми е за навигацията. В България, който ползва навигация за мен е някакъв... Странен тип. Трябва ми заради това, че е оригинална и не грози вида на колата. Тя ми дойде с такава, но с прецакан лентов кабел. Смених я с един пайнер, но се замислям дали няма да е по добре да сложа оригиналното. Сега не ползвам копчетата на волана дори. Единствения плюс е, че има флашка и Mp3, което тази навигация няма. Не ползвам, чейнджъра също.. Какъв съвет ще дадете.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеИнтересно ми е какъв съм за теб, щом постоянно си ползвам навигацията на телефона, дори точно заради нея си купих точно Нокия-заради напълно безплатната офлайн навигация.На извънградско почти винаги си пускам навигацията дори по познати пътища, тъй като ме уведомява когато превиша скороста, или веднага я поглеждам когато не съм сигурен колко е ограничението, и най важното-винаги мога да видя в колко точно ще пристигна.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеТо таксиджиите и те вече ползват нави.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment